À la carte

Syksyn uudistettu ruokalista!

Uudistettu syksyn ruokalista on täällä!
Katso alta menu ja tee pöytävaraus.

ALKURUOAT

  • Sienikeitto 10

    Sherryllä maustettu suppilovahverokeitto, rapeaksi paistettua prosciuttoa ja paahdettuja juureslastuja (G, saatavilla VEG, M) Pääruokakokoisena & talon juurileipää 16€

  • Tartar 12

    Elossa jauhettua naudan kulmapaistia, parmesania, graavattua keltuaista, sezhuanin pippuria, sormisuolaa, pikkelöityä jalapenoa ja kaprismajoneesia (G, L) Pääruokakokoisena (150g) parmesanranskalaisilla ja valitsemallasi dipillä 22€

  • Etanat 12

    Chili-valkosipulivoissa paistettuja etanoita 6kpl, Brie-juustolla kuorrutettuna. Tarjoillaan talon juurileivän kanssa (L, saatavilla G)

  • Risotto 11

    Myskikurpitsarisottoa, grillattua myskikurpitsaa, parmesania, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja rucolaa (G, saatavilla M, VEG) Pääruokakokoisena 22€

PÄÄRUOAT

  • Salaatti 20

    Valitse vuohenjuustolla (G, L) tai Mö Chavrella (VEG, M). Paahdettua palsternakkaa, grillattua myskikurpitsaa, juustokuminalla maustettuja kikherneitä, baharatmajoneesi ja chili-päärynähilloketta, puolikuivattua tomaattia, marinoitua punasipulia ja rapeaa salaattia.

  • Ndujapasta 22

    Ndujalla maustettua pappardellepastaa, rapeaa chorizoa, kapriksia, puolikuivattuja tomaatteja, rucolaa ja parmesania (L)

  • Tattipasta 22

    Rapeaksi paistettuja tatteja, rosmariinikermassa haudutettua pappardellepastaa, rucolaa ja sinihomejuustoa (L)

  • Härkä 26

    Yön yli haudutettua härkää, punaviinikastiketta, juurespyreetä, paahdettua palsternakkaa, pikkelöityjä karpaloita ja piparjuurimajoneesia (G, L)

  • Rautu 28

    Paistettua rautua, suolapedillä paahdettua sitruunaperunaa, pestolla maustettua ruusukaalia ja porkkanavoikastiketta (G, L)

BURGERIT

Smash Burger mahdollista saada gluteenittomana vaihtamalla sämpylä (G, VEG)

  • Elon Smash Burger 21/23

    Oman leipomon briossisämpylän välissä 1 tai 2 Elossa jauhettua naudanlihapihviä, marinoitua punasipulia, tomaattia, rapeaa salaattia, cheddarjuustoa, chili-päärynähilloketta ja Naga jolokia-majoneesia. Ranskalaiset & valitsemasi dippi (L, saatavilla G)

  • Kanaburger 21

    Oman leipomon briossisämpylän välissä friteerattua kanaa, guacamolea, grillattua ananasta, aiolia, sinihomejuustoa, rucolaa ja pico de galloa. Ranskalaiset & valitsemasi dippi (L, saatavilla G)

  • Vegeburger 21

    Oman leipomon briossisämpylän välissä Peas of heaven-kasvispihvi, tomaattia, pikkelöityä jalapenoa, marinoitua punasipulia, chili-päärynähilloketta ja aiolia. Ranskalaiset & valitsemasi dippi (L, saatavilla VEG, G)

Majoneesit:

Kaprismajoneesi (G, M), Naga jolokia -majoneesi (G, M), Piparjuurimajoneesi (G, M), Aioli (G, VEG), Baharatmajoneesi (G, VEG, M), Oman keittiön ketsuppi (VEG, G, M)

Tuunaa annoksesi!

+ Paistettu Prosciutto 3
+ Rapea Chorizo 2
+ Pikkelöity Jalapeno 1
+ Vuohenjuusto/Vege Chavre 4
+ Extra Parmesan 1
+ Extra Sinihomejuusto 2
+ Lisädippi 2

PIENEEN NÄLKÄÄN

  • Ranskalaiset & Dippi 6

    (VEG, G, M)

  • Loaded Fries 10

    Cheddarjuustoa, rapeaa chorizoa, marinoitua punasipulia, pikkelöityjä jalapenoja, aiolia (G, L)

  • Valkosipulista saaristolaisleipää ja aiolia 6

    (VEG, M)

  • Marinoituja Oliiveja 6

    (VEG, G, M)

  • Sitruunamarinoitua suolapaahdettua perunaa ja aiolia 6

    (VEG, G, M)

  • Grillattua myskikurpitsaa, paahdettua palsternakkaa ja baharatmajoneesia 7

    (VEG, G, M)

  • Ruusukaalia ja pestoa suolasitruunalla 7

    (VEG, G, M)

  • Lajitelma talon leipiä ja levitteitä 7

    (L, saatavilla VEG, G)

  • Päivän juusto & hilloke 7
  • Ilmakuivattua kinkkua ja chorizoa 8

    (G, M)

  • Tapaslajitelma 28

    Valitse yllä olevista annoksista neljä. Talon leivät kuuluvat lajitelmaan.

JÄLKIRUOAT

  • Elon Misu 10

    Savoiardikeksejä yuzulla maustetulla mascarponemoussella, misokinuskilla sekä matchalla (G, L)

  • Suklaata & Kirsikkaa 10

    Mehevää suklaakakkua, suklaajäätelöä sekä kirsikkahilloketta (VEG, M)

LASTEN LISTA

  • Kala 12

    Paistettua rautua, juurespyrettä, paahdettua palsternakkaa ja porkkanavoikastiketta G, L

  • Kana 10

    Paneroitua kanaa, ananasta, ranskalaisia ja ketsuppia G, M

  • Lasten Burger 10

    Smashpihvi, tomaattia, rapeaa salaattia ja ketsuppia. Tarjoillaan ranskalaisten ja dipin kanssa. (G), L

  • Kasvis 10

    Myskikurpitsarisottoa, paahdettua palsternakkaa ja ruusukaalia VEG, G, M

VIINILISTA

KUOHUVIINIT

  • GROSELLA KARVIAISMARJAKUOHU 0 % 5,20 / 30

    Naarajärvi, Suomi - Tarkiainen Wineryn kotimainen karviaisista ja viinirypäleistä valmistettu aromikas alkoholiton kuohuviini. Raikas ja ryhdikäs juhlajuoma.

  • FIORISSIMO PROSECCO EXTRA DRY 6,40 / 39

    Veneto, Italia (DOC Prosecco) Kuiva ja herkullisen hapokas. Tuoksussa runsaasti kypsää omenaa ja aprikoosia.

  • FREIXENET ELYSSIA GRAN CUVÉE 7,40 / 45

    Espanja (DO cava) - Chardonnay, Macabeo, Parellada, Pinot Noir - Tasapainoinen ja elegantti cava juhlahetkiin. Täyteläinen maku jossa kypsiä sitrushedelmiä, tuoksussa hunajaa ja persikkaa.

  • LANSON BIO-ORGANIC EXTRA BRUT 85

    Ranska, AC Champagne (Luomu, Biodynaaminen) Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay - Lansonin raikkaalle ja mineraaliselle tyylille uskollinen luomushamppanja. Erittäin kuiva ja sopivan hapokas. Tuoksussa limettiä, valkoherukkaa ja viheromenaa. Hennon marsipaaninen.

VALKOVIINIT

  • ZENSA PINOT GRIGIO ORGANICO 6,40/39

    IGT Puglia, Italia - Pinot Grigio (Luomu, Vegaaninen) - Kuiva ja hapokas, kevyen mineraalinen. Maussa sitrusta ja keltaista hedelmää.

  • PAULY BERGWEILER BLITZ RIESLING 6,50/40

    Mosel, Saksa – Riesling - Puolikuiva ja reippaan hapokas nautiskeluviini. Aromikas maku jossa kypsää sitrusta, viheromenaa, persikkaa ja hunajamelonia. Kukkaisa tuoksu.

  • BODEGAS VIONTA ALBARIÑO 53

    Rias Baixas D.O., Espanja - Albariño - Upean aromaattinen ja rapsakka premium-viini Rias Baixasin viinialueelta Luoteis-Espanjasta. Kuiva, raikkaan hapokas ja täyteläinen viini. Moniulotteinen maku josta löytyy trooppista hedelmää ja viheromenaa.

PUNAVIINIT

  • ZENSA PRIMITIVO ORGANICO 6,40/39

    IGT Puglia, Italia – Primitivo (Luomu, Vegaaninen) - Täyteläinen ja keskitanniininen. Elegantti viini jonka maussa tummaa kirsikkaa, luumua ja kevyttä tammisuutta.

  • MURVIEDRO COLECCÍON TEMPRANILLO ORGANIC 6,60/40

    D.O.P. Utiel-Requena, Espanja – Tempranillo (Luomu) - Keskitäyteläinen ja kuivahko, pehmeän tanniininen. Mausteinen ja marjaisan mehevä maku, tuoksussa mansikkaa ja kirsikkaa.

  • RICOSSA BARBERA APPASSIMENTO 6,80/42

    Piemonte DOC, Italia – Barbera - Keskitäyteläinen ja -tanniininen. Mehevä ja hillomainen viini, maussa tummia kypsän punaisia marjoja, hivenen mausteisuutta, pähkinää sekä vaniljaa.

Aukioloajat

(Keittiön aukioloajat suluissa)

  • Maanantai 8-18 (11-14)
  • Tiistai 8-18 (11-14)
  • Keskiviikko 8-20 (11-19)
  • Torstai 8-20 (11-19)
  • Perjantai 8-23 (11-21)
  • Lauantai 9-23 (12-21)
  • Sunnuntai 11-18 (12-16)