PIKKUJOULUMENUT

Hinta määräytyy pääruoan mukaan (kasvis/liha/kala)
Kolme ruokalajia 41/45/47€
Neljä ruokalajia 50/54/56€
Viisi ruokalajia 54/58/60€

KOLME RUOKALAJIA

Suppilovahverokeitto
Sherryllä maustettu suppilovahverokeitto, rapeita juureslastuja G (saatavilla VEG, M)

tai

Alkupalalauta
Juusto ja hilloke, ilmakuivattua kinkkua, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, paahdettua saaristolaisleipää ja savuporomoussea L (saatavilla G)

***

Rautu
Paistettua rautua, sitruunamarinoitua suolapedillä paahdettua perunaa, sisilialaisella pestolla maustettua ruusukaalia ja porkkanavoikastiketta G, L

tai

Härkä
Yön yli haudutettua härkää, punaviinikastiketta, juurespyreetä, paahdettua palsternakkaa, pikkelöityjä karpaloita ja piparjuurimajoneesia G, L 

tai

Myskikurpitsa
Myskikurpitsarisottoa, grillattua myskikurpitsaa, juustokuminalla maustettuja kikherneitä, parmesania, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja rucolaa G (saatavilla VEG, M)

***

Suklaata ja kirsikkaa
Mehevää suklaakakkua, suklaajäätelöä sekä kirsikkahilloketta VEG, M

MENUN HINTA
Kasvis 41 / Liha 45 / Kala 47€

Hinta määräytyy pääruoan mukaan.

NELJÄ RUOKALAJIA

Suppilovahverokeitto
Sherryllä maustettu suppilovahverokeitto, rapeita juureslastuja G (saatavilla VEG, M)

tai

Alkupalalauta
Juusto ja hilloke, ilmakuivattua kinkkua, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, paahdettua saaristolaisleipää ja savuporomoussea L (saatavilla G)

***

Punajuurta ja vuohenjuustoa
Rosmariinilla ja maustepippurilla maustettua punajuurta, vuohenjuustoa, vaaleaa balsamicoa, aiolia ja granaattiomenaa G (saatavilla VEG, M)


***

Rautu
Paistettua rautua, sitruunamarinoitua suolapedillä paahdettua perunaa, sisilialaisella pestolla maustettua ruusukaalia ja porkkanavoikastiketta G, L

tai

Härkä
Yön yli haudutettua härkää, punaviinikastiketta, juurespyreetä, paahdettua palsternakkaa, pikkelöityjä karpaloita ja piparjuurimajoneesia G, L 

tai

Myskikurpitsa
Myskikurpitsarisottoa, grillattua myskikurpitsaa, juustokuminalla maustettuja kikherneitä, parmesania, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja rucolaa G (saatavilla VEG, M)

***

French Toast
Elosen kinuskipullaa pannulla paistettuna, suklaamoussea, pähkinäkrokanttia sekä marinoitua appelsiinia  VEG, M

MENUN HINTA
Kasvis 50 / Liha 54 / Kala 56€

Hinta määräytyy pääruoan mukaan.

VIISI RUOKALAJIA

Punajuurta ja vuohenjuustoa
Rosmariinilla ja maustepippurilla maustettua punajuurta, paistettua vuohenjuustoa, aiolia ja granaattiomenaa G (saatavilla VEG, M)

***

Voissa paistettu tattariblini
Vuolukermaa, kirjolohenmätiä, tillia ja punasipulia L

***

Rautu
Paistettua rautua, sitruunamarinoitua suolapedillä paahdettua perunaa, sisilialaisella pestolla maustettua ruusukaalia ja porkkanavoikastiketta G, L

tai

Härkä
Yön yli haudutettua härkää, punaviinikastiketta, juurespyreetä, paahdettua palsternakkaa, pikkelöityjä karpaloita ja piparjuurimajoneesia G, L 

tai

Myskikurpitsa
Myskikurpitsarisottoa, grillattua myskikurpitsaa, juustokuminalla maustettuja kikherneitä, parmesania, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja rucolaa G (VEG, M)

***

Päivän juusto & hilloke
Oman leipomon siemennäkkileipää L

***

Suklaata ja kirsikkaa
Mehevää suklaakakkua, suklaajäätelöä sekä kirsikkahilloketta VEG, M

MENUN HINTA
Kasvis 54 / Liha 58 / Kala 60€

Hinta määräytyy pääruoan mukaan.

Aukioloajat

(Keittiön aukioloajat suluissa)

Ti-To 24.-26.12. Suljettu
Pe 27.12. klo 9-21 (keittiö 11-19)
La 28.12. klo 9-21 (keittiö 12-19)
Ti 31.1. klo 8-20 (keittiö 11-19)
Ke 1.1. Suljettu
Su-Ma 5.-6.1. Suljettu

  • Maanantai 8-18 (11-14)
  • Tiistai 8-18 (11-14)
  • Keskiviikko 8-20 (11-19)
  • Torstai 8-20 (11-19)
  • Perjantai 8-23 (11-21)
  • Lauantai 9-23 (12-21)
  • Sunnuntai 11-18 (12-16)